بانک

ادامه روند صعودی طلا

۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ۱۲:۰۰

قیمت طلا در معاملات روز سه‌شنبه بازار جهانی، پس از اعلام تعرفه‌های ۲۵ درصدی جدید آمریکا بر واردات فولاد و آلومینیوم که نگرانی‌ها نسبت به جنگ تجاری و تورم احتمالی را تشدید کرد، به بالاترین سطح خود صعود کرد.

ادامه روند صعودی طلا

بنر همراه اول - کمپین 207 استانی

به گزارش کلیک بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، پس از ثبت رکورد ۲۹۲۱ دلار و ۱۵ سنت در ساعات اولیه معاملات روز جاری،  ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۲۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۳ درصد افزایش، به ۲۹۴۴ دلار و ۴۰ سنت رسید.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات‌متحده، روز دوشنبه، تعرفه‌های واردات فولاد و آلومینیوم را به طور قابل‌توجهی به ۲۵ درصد «بدون استثنا یا معافیت» افزایش داد و خطر جنگ تجاری چندجانبه را بالا برد.

قیمت هر اونس طلا با توجه به تهدیدات تعرفه‌ای ترامپ که به عدم اطمینان رشد جهانی، نگرانی‌های جنگ تجاری و فشار تورمی دامن زده است، هشتمین رکورد خود در سال جاری را ثبت کرده است. تهدیدها، این فلز امن را به رکورد قیمت جدیدی سوق داده است.

طبق گزارش رویترز، تعرفه‌ها ممکن است تورم ایالات‌متحده را تشدید کند، زیرا سرمایه‌گذاران منتظر شاخص قیمت مصرف‌کننده این کشور در روز چهارشنبه و اطلاعات شاخص قیمت تولیدکننده در روز پنجشنبه هستند. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو نیز قرار است روزهای سه شنبه و چهارشنبه، در مقابل کنگره، به ادای توضیحات بپردازد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۳ درصد افزایش، به ۳۲.۱۲ دلار در هر اونس رسید و هر اونس پلاتین در ۹۹۳ دلار و ۸۰ سنت ثابت ماند، در حالی که هر اونس پالادیوم ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۹۷۹ دلار و ۸۸ سنت رسید.

 

ارسال به دیگران

۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ۱۲:۰۰

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا