به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی جوادی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در نشست خبری که بعدازظهر امروز (دوشنبه) برگزار شد، در واکنش به شایعه مربوط به تغییر و تحول در این اداره کل و برکناریاش اظهار داشت: اولین مدیرکلی که حکمش از سوی دنیامالی تمدید شد، من بودم. من سرباز هستم و هر جایی که مشخص کنند، هستم. هر زمان و هر جایی که تکلیف شود، در خدمت نظام هستم و بهعنوان یک سرباز حضور خواهم داشت.
وی درباره شرایط انتخابات هیئت فوتبال استان تهران و شایعه مربوط به تعویق انتخابات به بعد از انتخابات فدراسیون فوتبال تصریح کرد: تا الان هیچ مذاکرهای بین ما نشده است. با توجه به اختیارات رئیس هیئت، او باید دبیر مجمع را انتخاب کند. در مجموع فضای فوتبال تهران به یک آرامشی رسیده است و در این یک سال با حضور ماجدی به سمت شفافیت، نظم و انضباط و انسجام در بخشهای مختلف رفته است. درباره مجمع باید صحبت و پیگیری کنیم تا انجام شود.
جوادی درباره شرایط هیئت تنیس روز میز استان تهران و نداشتن رئیس و سرپرست طی دو ماه گذشته گفت: دو انسان خیلی خوب در این رشته اختلافنظر دارند. هم علیقارداشی و هم صابری جزو انسانهای خوب و شایسته هستند. هیئت تنیس روی میز در زمان صابری شرایط فوقالعاده خوبی داشت. برگزاری مسابقات مختلف، استعدادیابی و … نشان میدهد که این هیئت خیلی خوب کار کرده و حتی در رتبهبندی فدراسیون هم هیئت برتر شده است. ما خیلی تلاش کردیم که دلهای این دو نفر را به هم نزدیک کنیم. قبل از پایان دوره صابری با فدراسیون مکاتبه و درخواست برگزاری مجمع کردم، اما رئیس فدراسیون پاسخ نداد. بعد از پایان دوره ریاست صابری، از اهالی تنیس روی میز خواستم یک نفر را معرفی کنند که مقبولیت داشته باشد و براین اساس همه یک نفر را معرفی کردند. این فرد زمانی عضو هیئت رئیسه فدراسیون و هیئت تهران بود و یکی از خیرین است. من به او گفتم که باید یک مجمع عادلانه برگزار شود، اما فدراسیون این فرد را قبول نکرد. در ادامه یک نفر دیگر را معرفی کردیم که باز هم قبول نکردند. اصرار علیقارداشی بر حضور یک نفر بود که از جامعه تنیس روی میز تهران نبود. بنابراین درخواست حکمیت کردم و این جلسه با حضور مسئولان وزارت ورزش برگزار شود و به تصمیم گرفته شده عمل میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما رکورددار برگزاری مجامع عمومی و انتخاباتی هیئتها در کشور هستیم. برای این کار باید این سه رأس یعنی هیئت، فدراسیون و اداره کل در برگزاری مجامع همکاری کنند. مجامع خوبی تا الان برگزار شده است.
جوادی درباره شرایط مجموعه ورزشی تختی اظهار داشت: مجموعه تختی چند سال از مدار خدمترسانی خارج شده بود و مشکلات زیادی داشت. سیاست ما این بود که اولین مسابقه را در آن برگزار کنیم و پس از آن بازی، 14 ایراد مورد نظر سازمان لیگ را برطرف کردیم. شما پس از بازی پرسپولیس و چادرملو متوجه تغییرات خواهید شد. مجموعه تختی در کمتر از پنج شش ماه آماده شد، در حالی هیچ چیزی نداشت. راجع به بدهی به پیمانکاران نیز، باید بگویم هم همراهی پیمانکاران را داشتیم و هم مساعدت دنیامالی را که حجم آن بدهیها را کاهش دادیم. مطالبات آنها تقریباً صفر شده است و منتظر اجرای دستورات هستند.
در همین خصوص مجیدی مدیر مجموعه ورزشی تختی در این باره یادآور شد: این ورزشگاه چند سال تعطیل بود، اما در دو بخش کار را آغاز کردیم که یکی تعمیرات و یکی هم خرید تجهیزات بود. بعد از بازی پرسپولیس، سازمان لیگ 14 ایراد را اعلام کرد که همه را انجام دادیم. بحث تجهیز خوابگاهها و … انجام شده است و تقریباً آماده برگزاری هستیم. البته کمی هنوز درباره زمین مشکل بود که کارش در حال انجام است و پس از بازدید مسئولان تصمیم گرفته میشود.
در ادامه این نشست خبری، جوادی درباره ورزشگاه بزرگ تهران گفت: شرکت توسعه باید پاسخگو باشد، اما شنیدیم که فعلاً این موضوع یعنی ساخت ورزشگاه جدید از دستور کار خارج شده است.
وی با اشاره به وضعیت دو استادیوم شهید کاظمی و امام رضا (ع) هم تأکید کرد: مالکین این دو مجموعه سرخابیها نیستند، بلکه اداره کل ورزش و جوانان و دولت است. ما به خاطر اینکه این دو باشگاه حمایت دولت را در کنار خود داشته باشد، این زمین را در اختیار آنها گذاشتیم. از سالها قبل سرخابیها این دو مجموعه را در اختیار داشتند. ما در حال حاضر آمادگی واگذاری این دو ورزشگاه را به سرخابیها را داریم.
جوادی درباره اختلاف مالی میان فدراسیون ناشنوایان و اداره کل استان تهران خاطر نشان کرد: فدراسیونها اعتبارات خود را از وزارت ورزش میگیرند، اما پولی که فدراسیون ناشنوایان مدنظرش است، برای میزبانی بازیهای آسیایی در تهران بوده است. به دستور دنیامالی، قرار شد از محل این اعتبارات کاروان را حمایت کنیم و کاروان نیز بدون دغدغه اعزام شد. پس از بازیها نیز که ایران به قهرمانی رسید، مقرر شد مبلغ باقیمانده بابت این میزبانی برای همه هیئتهای استان تهران هزینه شود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران افزود: یکی از مشکلات اصلی تهران، کم بودن سرانه ورزشی پایتخت است. در اینجا تمرکز بالای جمعیت وجود دارد و کم بودن زمینها از دلایل اصلی کم بودن سرانه ورزشی است. ما آمادهایم اگر زمینی با ابعاد مورد نیاز برای فوتبال ارائه شود، برایش طرح زمین فوتبال ایجاد کنیم و از در اختیار قرار دادن آن به تیمهای فوتبال استفاده کنیم.
وی در پایان اظهار داشت: تا قبل از سال 1400 مجموع سرمایهگذاری در ورزش تهران 14.2 میلیارد بود، اما در این سه سال به بیش از 300 میلیارد تومان رسید و یک رکوردشکنی در انعقاد قراردادها داشتهایم. برای مثال جایی که 25 سال قبل سوخته بود، با اعتبار 140 میلیاردی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت تا به چرخه خدمترسانی بازگردد. دولت به تنهایی با این اعتبارات نمیتواند کاری را پیش ببرد و مردم و بخش خصوصی باید وارد شوند.
258 258