آرزو بدری زن جوانی است که این روزها بار دیگر اسمش بر سر زبان ها افتاده و برخی رسانه های فارسی زبان خارج از کشور مدعی فلج شدن وی در پی شلیک نیروهای انتظامی به وی را دارند. به گزارش رویداد ۲۴، در این مطلب توضیح میدهیم که آرزو بدری کیست و چرا به عنوان داغ این روزها تبدیل شده است.
حجتالاسلام والمسلمین پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح چند ماه پیش در حساب کاربری خود به اخبار منتشر شده پیرامون تیراندازی به زن جوانی به نام «آرزو بدری» واکنش نشان داده و نوشته است: «حسب اعلام دادستان نظامی مازندران ضارب خانم آرزو بدری با قرار بازداشت موقت در زندان بسر میبرد. خاطرنشان میسازد سازمان قضایی نیروهای مسلح در کمال بی طرفی به جرائم افراد خاطی رسیدگی مینماید.»
آزو بدری زن جوان ۳۱ سالهای است که در ماه های اخیر نام او مکررا در اخبار داخلی و خارجی تکرار میشود. رسانههای فارسی زبان خارج از کشور مدعی هستند که او در اثر تیراندازی پیرامون موضوع حجاب مورد تیراندازی قرار گرفته است.
باشگاه خبرنگاران جوان، اما در مطلبی موضوع تیراندازی به خاطر حجاب را رد و تاکید کرده است که ماجرای تیراندازی به یک خودروی پراید در شهر نور استان مازندران پس از بیتوجهی به دستور ایست پلیس و آسیب دیدن شدید یکی از سرنشینان آن باعث شد رسانههای ضدانقلاب این تیراندازی را مرتبط با پوشش فرد آسیب دیده بدانند، در حالی که ماجرا ارتباطی به موضوع حجاب ندارد.
پلیس نیز در اطلاعیهای در این باره موضوع تیراندازی به آرزو بدری به دلیل بدحجابی را رد و تاکید کرده است: «راننده خودرو بدون توجه به دستور ایست پلیس و علائم هشداردهنده، از جمله چراغ گردان، آژیر و حتی لحظاتی مسدود کردن مسیر فرار از سوی پلیس، اقدام به فرار از صحنه کرد که در نهایت عوامل انتظامی خودرو را متوقف کردند. در بررسیها مشخص شد یکی از دو سرنشین که خانم بودند، متأسفانه دچار مصدومیت شدند که سریعاً از طریق هلیبرن به مرکز درمانی مجهز منتقل شدند. وقتی با همه اقدامات ماشین همچنان فرار میکند، پلیس اقدام به شلیک میکند و پس از توقف ماشین، متوجه زخمی شدن یکی از سرنشینان خودرو به نام آرزو بدری میشوند».
خبرگزاری فارس و جوان آنلاین نیز اینگونه ماجرا را تشریح کرده اند: «در روزهای آغازین مردادماه جاری و در ساعات پایانی شب نیروهای پلیس در شهر نور به یک خودروی سواری پراید با شیشههای تمام دودی که با سرعت بالا در حال حرکت بوده، مظنون میشوند و دستور ایست میدهند. راننده، اما نه تنها به دستور ایست توجهی نمیکند، بلکه با افزایش سرعت اقدام به فرار میکند. طبیعی است که در این شرایط، ظن پلیس که در طرح ضد سرقت مشغول گشتزنی بود، بیشتر و تعقیب ماشین فراری از پلیس آغاز میشود. ماشین با شیشههای تمام دودی، سرعت بالا، ساعت ۱۱ شب و فرار از دست پلیس، همه چیز برای مظنون شدن کافی بوده است. در همه کشورها اطاعت از دستور ایست پلیس بدیهی و لازمالاجرا است و نیروهای پلیس بنا بر قانون اجازه شلیک به خودروهایی را که از دستور ایست سرپیچی میکنند دارند. بیبی سی جهانی در گزارشی در سال ۲۰۲۰ ادعا کرده بود «تخمین زده میشود که هر ساله نزدیک به ۱۲۰۰ نفر در امریکا به دست مأموران پلیس کشته میشوند».