هوش مصنوعی

هوش مصنوعی مایکروسافت بینگ چیست؟ چگونه از آن استفاده کنیم؟

در دنیای فناوری ربات‌های گفتگو، محور زیادی وجود دارند که از هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کنند و Bing AI یکی از آنهاست. این ابزار که از طریق موتور جستجوی جدید بینگ در دسترس است، مزایای زیادی در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در این مطلب، قصد داریم شما را با هوش مصنوعی بینگ مایکروسافت و نحوه استفاده از آن آشنا کنیم.

هوش مصنوعی Bing چیست؟

هوش مصنوعی بینگ که به آن Bing Chat گفته می‌شود، از ویژگی‌های موتور جستجو بینگ مایکروسافت محسوب می‌شود. این قابلیت به کاربران اجازه می‌دهد به‌جای تایپ‌کردن عبارت‌های جستجو، با چت‌بات مکالمه کنند.

مایکروسافت بینگ چت همچنین از قابلیت Image Creator برای تولید تصویر پشتیبانی می‌کند.

با گذشت زمان، Bing Chat اکنون با استفاده از نمودارها و طرح‌بندی‌های مختلف می‌تواند پاسخ‌های جذاب‌تری برای کاربران تولید کند. همچنین قابلیت‌هایی مانند تاریخچه چت و توانایی حفظ مکالمات مداوم در مرورگر Edge به آن اضافه شده است.

آموزش استفاده از هوش مصنوعی بینگ

شروع کار با هوش مصنوعی بینگ بسیار آسان است. در ادامه آموزش تصویری نحوه استفاده از Bing AI را مطالعه می‌کنید:

1. دسترسی به بینگ چت

برای دسترسی به هوش مصنوعی مایکروسافت ابتدا از طریق مرورگر اج به آدرس Bing.com بروید. در این صفحه چند گزینه برای دسترسی به بینگ دارید. می‌تواند از بالای صفحه سمت چپ روی Chat ضربه بزنید یا از نوار سمت راست روی آیکون Bing کلیک کنید. حتی از پیغام نمایش داده شده می‌توانید روی Try It یا Learn More کلیک کنید.

سپس باید با کلیک روی دکمه Sign In وارد حساب مایکروسافت خود شوید. اگر حساب مایکروسافت ندارید، می‌توانید از مطلب «آموزش ساده‌ترین راه برای ساخت اکانت مایکروسافت» کمک بگیرید.

همان‌طور که در تصاویر بالا مشاهده می‌شود، از هوش مصنوعی بینگ در مرورگرهای دیگر مانند کروم نیز می‌توانید به همین صورت استفاده کنید اما محدودیت‌هایی مانند 2000 کاراکتر برای هر کاربر را خواهید داشت.

2. شروع مکالمه با Bing AI

زمانی که وارد حساب خود شدید، از سمت چپ بالای صفحه می‌توانید بین جستجوی سنتی یا مکالمه با بینگ یکی را انتخاب کنید.

همچنین از طریق رابط چت Bing AI می‌توانید سبک مکالمه مدنظر خود را انتخاب کنید. 3 گزینه تعریف‌شده آن شامل موارد زیر است:

More Creative: برای ارائه پاسخ‌های تخیلی و منحصر‌به‌فرد

More Balanced: برای ارائه پاسخ‌های آموزنده و محاوره‌ای

More Precise: برای ارائه پاسخ‌های روشن و شفاف

پس از مشخص‌کردن سبک موردنظر می‌توانید درخواست خود را از بینگ مطرح کنید.

رابط هوش مصنوعی بینگ 3 گزینه به شما می‌دهد تا سؤال‌ خود را مطرح کنید: تایپ درخواست در کادر مربوطه، استفاده از میکروفون و استفاده از تصویر.

متداول‌ترین شیوه استفاده از کادر مخصوص پرامپت است. روی این کادر کلیک کنید و سؤالات خود را بنویسید. برای اینکه با پرامپت‌نویسی آشنا شوید، می‌توانید مطلب زیر را مطالعه کنید:

اگر نمی‌خواهید سؤال خود را تایپ کنید، می‌توانید روی آیکون میکروفون کلیک کنید و درخواست خود را صوتی مطرح کنید. چت بات هوش مصنوعی بینگ براساس گفته‌های شما پاسخ خود را تولید خواهد کرد.

قابلیت جذاب دیگری که بینگ ارائه می‌کند، امکان تولید پاسخ براساس تصاویر است. در واقع می‌توانید برای بینگ تصاویری ارسال کنید و درباره آن تصاویر بپرسید.

کارهایی که می‌توان با هوش مصنوعی بینگ انجام داد

هوش مصنوعی Bing همان‌طور که توضیح دادیم، قابلیت‌های زیادی را دارد و می‌توان در کارهای متفاوتی از آن کمک گرفت؛ چه نویسنده باشید چه توسعه‌دهنده وب حرفه‌ای یا مبتدی، این چت بات می‌‎تواند انجام برخی وظایف را برای شما ساده‌تر کند.

کاربردهای هوش مصنوعی مایکروسافت بینگ به شرح زیر است:

تولید محتوای خلاقانه: با بینگ می‌توانید محتواهای خلاقانه‌ متعددی تولید کنید؛ مانند متن پادکست، مقاله‌ای درباره موضوعی خاص برای وبلاگ یا سناریو یک ویدیو.

ایجاد برنامه سفر: با کمک Bing می‌توانید برای سفر خود یک برنامه مناسب تهیه کنید که در آن خواسته‌های شما، مانند مقرون‌به‌صرفه‌بودن یا وجود سیستم حمل‌و‌نقل عمومی مناسب در نظر گرفته شده است.

ساخت نمودار: تصور کنید می‌خواهید مطلبی درباره ابزارهای هوش مصنوعی و مقایسه آنها با هم بنویسید. با بینگ می‌توانید اطلاعات موردنیاز خود را به نمودار تبدیل کنید.

کدنویسی: Bing AI Chat می‌تواند با زبان‌های رایانه‌ای مختلفی مانند جاوا‌اسکریپت کدنویسی کند.

تولید تصویر: مایکروسافت نیز چنین قابلیتی به بینگ اضافه کرده که با آن می‌توانید با کمک هوش مصنوعی DALL-E 2 تصاویر موردنیاز خود را بسازد.

حل مسائل ریاضی: بینگ همچنین در حل مسائل ریاضی تخصص دارد. [بیشتر بخوانید: با این 6 ابزار هوش مصنوعی سؤالات ریاضی خود را به‌سادگی حل کنید]

محدودیت‌های هوش مصنوعی بینگ

باوجود قابلیت‌های زیاد Bing، ابزارهای هوش مصنوعی مایکروسافت نیز محدودیت‌ها و ضعف‌های خاص خود را دارد:

محدودیت چت روزانه: مایکروسافت برای سرویس خود محدودیت 30 چت در هر جلسه یا 300 مکالمه در روز را تعیین کرده است.

پاسخ‌های سطحی: بینگ معمولاً پاسخ‌های کوتاه و سطحی برای سؤالات ارائه می‌دهد.

پشتیبانی از تبلیغات: به گفته مایکروسافت، ممکن است در پاسخ‌ها با تبلیغات روبه‌رو شوید؛ برای مثال، اگر توصیه‌هایی درباره لباس بخواهید، Bing Chat ممکن است ایده‌هایی را از فروشگاه‌های اطراف نمایش دهد.

مقایسه بینگ چت با ChatGPT

هر 2 چت‌بات هوش مصنوعی بینگ و ChatGPT از مدل زبانی GPT-4 شرکت OpenAI استفاده می‌کنند اما تفاوت‌های کلیدی و مهمی دارند:

دسترسی به اینترنت: بینگ به اینترنت دسترسی دارد اما ChatGPT این قابلیت را ندارد؛ یعنی بینگ می‌تواند با جستجوی وب اطلاعات بیشتر، جامع‌تر و دقیق‌تری به پرسش‌ها بدهد.

تولید تصویر: بینگ با کمک DALL-E می‌تواند برای شما تصویر تولید کند اما در نسخه رایگان ChatGPT امکان ساخت تصویر محدود است.

محدودیت‌ها: بینگ محدودیت 30 چت در هر جلسه یا 300 چت در روز را دارد. طرح رایگان ChatGPT نیز شامل 30 پیام در ساعت و 50 پیام در هر 3 ساعت برای کاربران اشتراک پلاس می‌شود.

دسترسی: هوش مصنوعی بینگ در دسترس تمام کاربرانی قرار دارد که در ویندوز 10 و 11 حساب مایکروسافت دارند. ChatGPT همچنین نسخه‌ای رایگان به شما ارائه می‌کند اما اگر می‌خواهید به GPT-4 دسترسی داشته باشید، باید اشتراک ChatGPT Plus با هزینه ماهانه 20 دلار بخرید.

از بینگ استفاده کنیم؟

هوش مصنوعی Bing به‌طورکلی ابزاری پویا و همه‌جانبه است. رابط کاربرپسند، قابلیت‌های گسترده و پتانسیل‌های زیادی که در زمینه‌های مختلف دارد، بینگ را به ابزاری ارزشمند در زمینه هوش مصنوعی تبیدل کرده که می‌تواند جنبه‌های مختلف زندگی ما را بهبود دهد.

البته گزینه‌های زیاد دیگری نیز وجود دارند که می‌توانید از آنها استفاده کنید. در این مطلب با هوش مصنوعی بینگ آشنا شدیم که قابلیت‌های آن پتانسیل ایجاد تحول در مراقبت‌های بهداشتی، آموزش، حمل‌ونقل و صنایع کشاورزی را دارد و همچنان درحال تکامل است.

سؤالات متداول

هوش مصنوعی بینگ چیست؟

Bing AI چت‌بات هوش مصنوعی مایکروسافت است که موتور جستجوی بینگ به آن می‌توان دسترسی دارد.

بینگ بهتر است یا ChatGPT؟

هر 2 چت‌بات هوش مصنوعی بینگ و ChatGPT از مدل زبانی GPT-4 شرکت OpenAI استفاده می‌کنند اما تفاوت‌های کلیدی و مهمی بین این 2 وجود دارد که در این مطلب به آنها اشاره کردیم.

بینگ چه کارهایی انجام می‌دهد؟

با هوش مصنوعی Bing علاوه‌بر پیداکردن پاسخ سؤالات خود می‌توانید کارهایی مانند تولید تصویر، کدنویسی، حل مسائل ریاضی و برنامه‌ریزی سفر را نیز انجام دهید.

منبع خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا