تیکاگو‌

معاون وزیر صمت: کاهش تولید خودرو را تا آخر سال جبران می‌کنیم

به گزارش تیکاگو به نقل ازگجت نیوز

ارسال شده توسط: پوریا هاشم پور 15 بهمن 1404 ساعت 22:26

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران وعده داد که کاهش تولید خودرو در ماه‌های گذشته با افزایش تیراژ در ماه‌های پایانی سال جبران می‌شود.

بر اساس آخرین اخبار خودرو، فرشاد مقیمی، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) از کاهش حدود ۷ درصدی تولید خودرو در ۹ ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و تأکید کرد این افت تولید نباید نگران‌کننده تلقی شود؛ زیرا مجموعه سیاست‌های جدید وزارت صمت و خودروسازان بزرگ کشور برای جبران این عقب‌ماندگی تا پایان سال در حال اجراست.

کاهش تولید خودرو تحت‌تأثیر بحران انرژی

کاهش تولید خودروکاهش تولید خودرو

رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و معاون وزیر صمت، با اشاره به وضعیت تولید خودروسازان کشور اعلام کرد که هرچند تولید خودرو در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش داشته است، اما این افت بیش از هر عامل دیگری ناشی از ناترازی و محدودیت‌های انرژی بوده است. وی توضیح داد: «در برخی مقاطع زمانی، کاهش گاز و برق صنایع موجب توقف موقت خطوط تولید شد و این وقفه‌ها عملاً فرصت‌های طلایی تولید را اثر بین برد.»

مقیمی تأکید کرد: «مدت زمان از دست‌رفته در اثر قطعی انرژی قابل جبران کامل نیست، اما با برنامه‌ریزی دقیق می‌توانیم درصد قابل توجهی از این عقب‌ماندگی را جبران کنیم.» به گفته معاون وزیر صمت، اکنون مجموعه وزارتخانه و خودروسازان تلاش دارند تا تیراژ تولید را در ماه‌های پایانی سال به سطح سال گذشته برسانند.

کاهش تولید خودروکاهش تولید خودرو همچنین بخوانید

معاون وزیر صمت افزود که بخش مهمی از این سیاست‌ها پیش‌تر تدوین شده است و هدف اصلی آن، حفظ تداوم تولید در شرایط محدودیت منابع استراتژیک مانند برق و گاز است. مقیمی همچنین با استناد به گزارش‌های رسمی منتشرشده در سامانه کدال، اعلام کرد که در مجموع سه خودروساز بزرگ کشور یعنی ایران‌ خودرو، سایپا و پارس‌ خودرو طی سال ۱۴۰۳ توانسته‌اند ۸۹۷ هزار و ۶۲۷ دستگاه خودروی سواری تولید کنند. این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال پیش کاهش محسوسی نشان می‌دهد، اما به گفته او با شتاب گرفتن تولید در زمستان احتمال جبران بخشی از فاصله موجود تا پایان سال وجود دارد.

منبع

مطالب مشابه را ببینید!