تخصیص یارانه نان به افراد یکی از راه‌حل‌های دولت در موضوع نان است – تجارت نیوز

سخنگوی دولت در مورد یارانه نان گفت: باید جلوی توزیع یارانه‌ای کنونی گرفته شود، زیرا به کسانی که نیازمند آن هستند هم اصابت نمی‌کند. مدل‌های مختلفی در دست بررسی است و اختصاص یارانه نان به افراد هم یکی از آنهاست.

به گزارش تجارت نیوز، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز عنوان کرد: اختصاص یارانه نان به افراد یکی از راه‌حل‌هایی است که مطرح شده است. آنچه باید بدانیم این است که همه ما با هم در یک نقطه ایستاده‌ایم و در دو نقطه روبه‌رو هم نیستیم.

وی افزود: باید با هم بتوانیم راهی را پیدا کنیم که هم جلوی هدررفت منابع خود را بگیریم و هم از طرفی به سفره مردم فشاری وارد نکنیم.

او ادامه داد: همچنین باید جلوی توزیع یارانه‌ای کنونی گرفته شود، زیرا به کسانی که نیازمند آن هستند هم اصابت نمی‌کند. مدل‌های مختلفی در دست بررسی است و اختصاص یارانه نان به افراد هم یکی از آنها است.

منبع